• E-mal info@kudapharmalab.com
  • Pejabat kami Jalan Bukit Besi - Dungun, , Terengganu, Malaysia
  • Kod Pengesahan

IGF1-LR3

IGF1-LR3

Each vial contains 0.2 mg

Mengenai IGF1-LR3

Insulin-Like Growth Factor-1, biasanya dirujuk sebagai IGF-1 adalah hormon polipeptida yang dimiliki oleh hormon keluarga faktor pertumbuhan. Ini adalah hormon yang dihasilkan secara semula jadi dalam semua manusia dengan pengeluaran terutamanya yang berlaku di dalam hati, dan ijazah dalam tisu periferal. Bagaimanapun, versi sintetik memang wujud dan dihasilkan oleh teknologi DNA rekombinan.

IGF-1 adalah hormon yang sangat anabolik yang memberi kesan pelbagai bidang di dalam badan manusia. Ia juga berkongsi hubungan yang penting dengan Hormon Pertumbuhan Manusia (HGH), dan secara struktur adalah sama dengan insulin. Terdapat beberapa sintetik IGF-1 produk di pasaran, tetapi mungkin yang Increlex paling terkenal adalah dihasilkan oleh Tercia INC.

Dalam suasana yang terapeutik IGF-1 yang digunakan terutamanya untuk merawat IGF-1 kekurangan. Walau bagaimanapun, ia juga digunakan pada pesakit yang tidak bertindak balas kepada HGH. Dengan ini jenis terapi, individu yang mungkin mempunyai banyak HGH dalam sistemnya tetapi untuk sebab-sebab tertentu tidak bertindak balas dengan hormon. IGF-1 rawatan untuk tujuan ini adalah diluluskan oleh FDA, tetapi ia dianggap sangat kontroversi oleh beberapa profesional perubatan kerana kemungkinan kesan metabolik yang boleh berlaku. Kemudian kita mempunyai peningkatan prestasi, dan dalam tahun-tahun kebelakangan IGF-1 telah menjadi satu hormon penting dalam arena ini. Ia adalah kuat anabolik, akan membawa sifat-sifat pemulihan yang kukuh dan telah menjadi kegemaran ramai di kalangan bina badan.